Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Arădeni sancționați pentru distrugerea unor afişe electorale

Un bărbat din Arad a fost amendat pentru că a distrus afișe electorale amplasate în cartierul Bujac din municipiu.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost surprins, în cursul zilei de 1 mai, de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Parcări.

Panourile electorale de pe care au fost distruse afișele sunt amplasate în fața Liceului Sportiv, în prelungirea străzii Independenței cu strada Gloria.

„După ce a fost identificat, bărbatul a fost predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad, în vederea continuării cercetărilor. Pentru fapta sa, S.C. a fost sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 1.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 33/2007, privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European“, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad.

UPDATE

Polițiștii locali din municipiul Arad au mai identificat un bărbat care a rupt afișe electorale. Conform Primăriei Arad, un bărbat de 51 de ani a rupt afișe electorale amplasate pe un panou afla pe strada Petru Rareș din cartierul Grădiște.

„M.N., în vârstă de 51 de ani, a fost predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad, în vederea continuării cercetărilor“, a informat Primăria Municipiului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.