Ziarul electronic al arădenilor

Arădean amendat cu 30.000 de lei pentru că ardea deşeuri menajere în curte

Un bărbat din municipiul Arad a fost amendat de poliţiştii locali cu 30.000 de lei, după ce a fost prins de două ori în aceeaşi zi că ardea deşeuri menajere într-o curte şi pe un teren din vecinătatea casei.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au identificat şi sancţionat cu amendă 30.000 lei, o persoană care a procedat la incendierea unor deşeuri menajere, din plastic şi textile, pe un teren situat în proximitatea zonei Mărului. Echipajul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad care monitoriza arealul respectiv, pentru stoparea abandonului şi eliminării neautorizate a deşeurilor, l-a surprins de două ori, într-o singură zi, la un interval de patru ore, pe S.E., în vârstă de 37, din Arad, cu domiciliul chiar în acea zonă”, a transmis Direcția Generală Poliţia Locală Arad.

Conform sursei citate, „pentru insistenţa manifestată” în a arde deşeuri chiar şi după ce a fost prins prima dată, bărbatul a fost amendat cu 30.000 de lei şi a fost obligat să cureţe terenurile afectate de incendieri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.