Ziarul electronic al arădenilor

Apelul pompierilor arădeni: „Vă rugăm, ajutați-ne ca să putem interveni!“

Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă, să intervină pentru stingerea unui incendiu de deșeuri menajere, anunțat în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Pentru lichidarea incendiului, în zonă s-au deplasat două autospeciale de stingere și o autospecială de descarcerare. Conform ISU Arad, incendiul a fost lichidat în 15 minute, fără a se extinde.

Accesul autospecialelor a fost îngreunat de mașinile parcate în zonă, iar pompierii au fost nevoiți să realizeze o linie de furtun de câteva zeci de metri.

În urma acestei interveții, pompierii militari au lansat un apel: „Vă rugăm, ajutați-ne ca să putem interveni!“.

„Lățimea unei autospeciale de pompieri este de 2,5 metri. Știm și noi că locurile de parcare în unele zone sunt o problemă, dar vă rugăm să vă gândiți și la situațiile de urgență care apar zilnic. În această după masă, Detașamentul de Pompieri Arad a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Accesul autospecialelor a fost imposibil.

Pentru a putea interveni fără a produce daune autoturismelor parcate a fost necesară realizarea unei linii de furtun de mai câteva zeci de metri. Din fericire incendiul a fost stins foarte repede fără a produce pagube însemnate și fără a se extinde“, se arată în mesajul transmis de pompierii arădeni.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.