Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Valentina are nevoie de bani pentru continuarea tratamentelor medicale

Prin talentul ei, prin meseria pe care a făcut-o atâția ani cu pasiune, a înfrumusețat chipurile multora dintre cei pe care îi vedem la televizor.

Astăzi, chipul ei ar avea nevoie de puțin roșu în obraji, și asta din cauza suferinței care nu îi mai permite să strălucească așa cum merită.

Valentina Petre – Vali de la machiaj, cum e cunoscută în televiziune – se luptă cu o formă agresivă de cancer de col uterin. A trecut deja prin multiple ședințe de chimioterapie, iar acum urmează să fie operată. Intervenția este una pe cât de complexă pe atât de scumpă.

Vali nu a vrut să deranjeze pe nimeni cu nevoia ei, a sperat să se descurce singură, dar 44.000 de euro nu e o sumă pe care să ți-o poți permite de azi pe mâine, iar când suferi de cancer nu ai timp să aștepți.

„Nu sunt obișnuit să cer nimic. Dar am învățat că nu este o rușine să recunoști că nu poți singur. Costurile sunt mari. Apreciem orice mână de ajutor pe care o primim și vă suntem recunoscători că vă avem alături“, spune Alexandru Petre, soțul Valentinei.

„Vali de la machiaj“ are nevoie de ajutorul nostru pentru a se putea întoarce cu bine acasă la soț și la copii. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă“ o poate salva pe această tânără mămică din cumplita încercare în care a aruncat-o viața.

„Cu puțin de la mine, cu puțin de la tine, în final se adună. Și asta pentru un om care nu numai că prețuiește, dar are și nevoie de fiecare leu oferit alături de un gând bun! Și încă ceva: Vali nu a vrut să spună public prin ce trece și ce greutăți are. Îi era teamă că generează milă și îi era și rușine să ceară ceva pentru ea. Cerem noi, prietenii ei“, ne-a spus una dintre prietene, Ilinca Teodoriu.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății,VALENTINA PETRE!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.