Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil diagnosticat cu hipotonie cronică are nevoie de bani pentru tratamentul medical

Când vorbim de oboseală cronică, ne gândim la o persoană adultă care a muncit toată viața și a exagerat cu efortul zilnic, fără să-și permită o clipă de odihnă pentru a se reface.

Uneori însă, și copii foarte mici suferă de această problemă. La nici măcar un an de la naștere, un băiețel din Timișoara a fost diagnosticat cu hipotonie cronică.

Mușchii lui David Chikamso sunt moi, flasci, iar rezistența la mișcare sau presiune este drastic redusă. Copilul a trecut prin multe investigații medicale, terapii și tratamente, multe dintre ele fără niciun rezultat.

Din fericire, familia a găsit ajutorul de care avea nevoie David la Centrul Medical „Maria Beatrice” din Alba Iulia, unde specialiștii îi pot asigura un viitor mai bun. Tratamentul este, însă, unul foarte costisitor. E vorba de sume între 4.000 și 6.000 de lei lunar.

Stephen și Anca Chikamso nu-și permit să achite acești bani după ce și-au epuizat resursele financiare pe tratamentele și investigațiile anterioare. În această situația, au apelat la bunătatea și generozitatea oamenilor care vor să le ajute băiețelul să aibă șansa unei vieți normale.

Grație ajutorului dumneavoastră, îl putem vedea pe David pășind cu încredere pe drumul recuperării. Îl vedem construindu-și vise și speranțe, pe fundamentul pus de o comunitate care nu e indiferentă la suferința lui, care luptă, speră și se roagă pentru sănătatea lui. Doar datorită vouă, avem puterea să credem că victoria este posibilă, ne-a scris Anca Chikamso, mama lui David.

Dacă ne unim sprijinul prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă“, îi putem oferi acestui micuț, dar puternic luptător resursele necesare unei vieți pline de bucurie, râsete și jocuri. Orice ajutor contează!

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele David Chikamso.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.