Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil de 4 ani are nevoie de bani pentru tratamente medicale

„Visăm ca el să poată merge, să vorbească, să râdă și să se joace cu alți copii, să trăiască toate momentele pe care un copil de vârsta lui le merită. Ne dorim ca Patrick să aibă șansa la o viață normală…“.

O dorință atât de firească izvorăște din inima Andreei și a lui Daniel Jerlăianu, al căror fiu este singurul caz din România cu o malformație la gena CACNA1A, ce îi împiedică dezvoltarea normală.

La cei 4 anișori, Patrick abia își poate ține capul ridicat, nu vorbește și nu poate merge de unul singur. Dar zâmbește, iar zâmbetul lui îți dă speranță și încredere că lucrurile vor avea un final fericit, că povestea nu se încheie în tristețe, ci în bucurie.

Un tratament cu celule stem efectuat în Austria ar putea fi începutul unui nou capitol în viața băiețelului, unul care îi promite o copilărie fără griji, o viață normală cum merită orice copil. Intervenția a avut loc acum câteva zile și a fost un succes, dar lupta pentru sănătate trebuie să continue cu terapii de recuperare, între care fizioterapie și osteoterapie, neurostimulare auditivă, teste de orientare vorbire și evoluție și altele.

Toate costă mii de euro, bani pe care Daniel, singurul întreținător al familiei, nu își permite să îi asigure.

Din fericire, există o cale foarte simplă de a strânge suma necesară. Un SMS cu textul „Patrick“ trimis la numărul 8832 înseamnă 2 euro donați pentru acest îngeraș.

Doar astăzi mai putem face acest gest mic, dar extrem de important pentru viața micuțului! Campania pentru el se încheie, așa că trebuie să ne grăbim.

De asemenea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă“ va fi un pas înainte spre recuperarea lui Patrick.

„Cu fiecare donație, cu fiecare gând bun și cu fiecare rugăciune, voi ați construit podul spre vindecare pentru Patrick. Iubirea și recunoștința noastră pentru voi sunt nemărginite. Alături de voi, speranța devine realitate“, ne-a scris mama lui Patrick, Andreea Jerlăianu.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Patrick Jerlăianu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.