Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil de 11 luni are nevoie de ajutor financiar pentru un tratament medical

Într-o lume plină de incertitudini, uneori, o scânteie de speranță poate lumina cel mai întunecat drum.

Acesta este mesajul pe care Asociația „Salvează o inimă” dorește să-l transmită astăzi, în sprijinul micuțului Ionuț Alexandru Popescu și al familiei sale.

La doar 11 luni, Ionuț se luptă cu o boală care îi amenință viața – leucemia acută limfoblastică de celule tip B. Împreună cu părinții săi, Gheorghe Eugen și mama, se află în Roma, la Spitalul Bambino Gesu, într-o cursă contra cronometru pentru viața lui.

Anul trecut, pe 9 aprilie, familia Popescu a primit cel mai frumos cadou de Florii – nașterea lui Ionuț Alexandru. Primele luni de viață au părut a fi pline de promisiuni și bucurie, până când o umflătură aparent inofensivă a schimbat totul.

Ceea ce a început ca un diagnostic de hemangiom s-a transformat într-o luptă urgentă pentru viața lui Ionuț, culminând cu diagnosticul devastator de leucemie.

Cu resurse financiare limitate și în fața unei situații care le depășește cu mult capacitățile, familia Popescu a plecat spre Italia, în căutarea unui tratament adecvat pentru Ionuț. După luni de tratament intensiv, stări de greață, dureri și infecții, Ionuț a arătat lumii întregi ce înseamnă curajul adevărat.

Astăzi, Asociația „Salvează o inimă” lansează un apel de solidaritate și sprijin pentru Ionuț și familia sa. Suma necesară de 20.000 de euro este vitală pentru a acoperi cheltuielile lunare, care includ chiria, întreținerea, transportul, și nevoile zilnice ale unui copil de 11 luni, pe durata tratamentului și a transplantului de măduvă necesar.

„În aceste momente de cumpănă, când viitorul pare atât de fragil, speranța și rugăciunile noastre se îndreaptă către voi, comunitatea noastră. Vederea lui Ionuț luptându-se cu această boală ne-a arătat ce înseamnă puterea adevărată. Fiecare zi în care râde și în care își redescoperă lumea în ciuda durerii este o victorie. Dar această luptă nu este doar a lui; este și a noastră, a tuturor celor care credem în umanitate și în puterea solidarității. Vă mulțumim pentru fiecare gând bun, pentru fiecare rugăciune și pentru orice ajutor pe care ni-l puteți oferi. Împreună, putem să-i oferim lui Ionuț șansa la o viață pe care o merită”.

Cum puteți ajuta

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze, fie printr-o donație, fie prin răspândirea mesajului nostru. Orice contribuție, oricât de mică, poate face o diferență enormă în viața lui Ionuț și a familiei sale. Împreună, putem transforma speranța în realitate și putem aduce lumină în viața unui copil care luptă pentru fiecare zi.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: ALEXANDRU POPESCU.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.