Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil are nevoie de bani pentru o operație

Trei ani în urmă, viața vibrantă a micuțului Ștefan a fost întunecată de o veste care a adus frică și incertitudine în inima familiei lui.

O tumoare la creier a fost descoperită și o luptă pentru viață a început. În ciuda unei intervenții chirurgicale inițiale, destinul lui Ștefan a rămas în suspans, o mică parte a tumorii ascunsă, precum un secret periculos în creierul în creștere al copilului.

Acum, la trei ani de la acea zi nefastă, timpul este din nou nesigur. Tumoarea s-a mărit, amenințând nu doar sănătatea ci și viitorul lui Ștefan. Dar există o rază de speranță – o procedură care poate elimina în sfârșit acest coșmar, permițându-i lui Ștefan să viseze din nou la zilele petrecute pe terenul de joacă, nu în sălile de spital.

Familia Ciocoiu se confruntă cu o luptă pe două fronturi: una pentru sănătatea lui Ștefan și una pentru strângerea sumei de 26.350 de euro necesare pentru operația salvatoare. Acesta este apelul nostru pentru ajutor. Fiecare contribuție poate face diferența între o viață limitată de spital și o viață plină de posibilități.

Acum, Ștefan are nevoie de eroi în viața lui reală – oameni care să-i ofere șansa la un viitor. Donațiile dumneavoastră pot schimba cursul acestei lupte, transformând temeri în speranțe și visuri în realități. Fiecare euro adunat ne aduce mai aproape de victoria asupra acestei boli care i-a furat atât de mult din copilărie.

Fie că este vorba despre o mică donație sau despre un angajament pe termen lung, fiecare gest contează. Împreună, putem aduna suma necesară pentru a-l ajuta pe Ștefan să lupte – nu doar pentru zile, ci pentru ani plini de sănătate și fericire.

Fiți parte din povestea lui Ștefan. Contribuiți la fondul de sănătate și de viață pentru acest curajos băiețel. Să oferim împreună un final fericit acestei povești.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ștefan Ciocoiu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.