Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil are nevoie de ajutor financiar pentru un tratament medical

În inima fiecăruia dintre noi arde o flacără a compasiunii și a umanității.

Astăzi, vă chemăm să împărtășiți din căldura acestei flăcări cu micuțul Darius Novăcescu, un suflet inocent de doar 8 anișori, care luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască.

Darius se află acum într-un moment critic al vieții sale, luptând cu o tumoare malignă pe creier. Este un moment în care fiecare contribuție contează enorm, fiecare gest de sprijin poate face diferența între speranță și disperare.

Familia lui Darius se confruntă cu costuri imense pentru tratamentul vital necesar în străinătate, costuri care se ridică la peste 60.000 euro. Este un apel la toți cei care simt și iubesc, să participe la această luptă pentru viața unui copil. Fiecare euro trimis, fiecare mesaj de sprijin, este o rază de speranță pentru Darius și familia sa.

Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre, să trimiteți un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul „Darius”. Orice contribuție, mare sau mică, poate face diferența în lupta lui Darius pentru viață.

Este un gest simplu pentru noi, dar pentru Darius, fiecare clipă fără boală este o comoară neprețuită, fiecare zi petrecută în afara zidurilor spitalului este un vis împlinit. Vă mulțumim pentru orice ajutor acordat și pentru că alegeți să fiți parte din povestea lui Darius, o poveste de curaj, luptă și speranță.

„Azi am vorbit cu medicul neurolog și am primit vești puțin mai bune. Ni s-a spus că corpul minunii noastre a încetat să mai facă crize datorită medicamentului adus din străinătate. Următorul pas pe care îl așteptăm, ca să putem ieși din terapie intensivă, este ca tractul respirator să poată prelua comenzile creierului, astfel încât să scăpăm și de traheostomă. Minunea noastră ne ascultă, ne privește, încearcă să vorbească cu noi, ridică piciorușele. Doamne, minuni de la Dumnezeu! Orice mișcare de-a lui Darius ne face atât de fericiți. Plângem de fericire! Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră”, a transmis mama lui Darius

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22, BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați DARIUS NOVACESCU  în detaliile plății.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.