Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O tânără mămică are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

Viața are un mod surprinzător de a ne pune la încercare. Când credem că nimic nu ne poate umbri bucuria, destinul ne poate zgudui din temelii, forțându-ne să găsim în noi răbdare, perseverență și credință.

Iulia Scânteie, o tânără mămică de 24 de ani, știe prea bine ce înseamnă să trăiești cu speranța și durerea ca tovarăși de zi cu zi. Diagnosticată cu scolioză de la doar 2 ani, Iulia a trăit o viață plină de încercări. Părinții ei au făcut tot ce le-a stat în putință, dar lipsa banilor a împiedicat realizarea unei operații salvatoare.

Anii au trecut, iar scolioza Iuliei s-a agravat. Acum, la 24 de ani, durerea fizică și problemele respiratorii au devenit parte din cotidianul ei. Dar Iulia nu este singură în această luptă; ea este mama unui băiețel de 2 ani și 7 luni, care reprezintă lumina ochilor săi și motivul pentru care nu renunță.

„Mă numesc Scânteie Iulia, am 24 de ani și sunt mama unui copil de 2 ani și 7 luni. Am fost diagnosticată cu scolioză de la vârsta de 2 ani. Părinții au mers cu mine la diferite spitale să găsească o rezolvare, dar din nefericire nu au putut să mă opereze din lipsa banilor. Până la 24 de ani, scolioza a avansat și am început să am dureri insuportabile, probleme cu respirația și asta m-a împins să cer ajutorul oamenilor cu suflet mare care mă pot ajuta atât cât pot. Puțin câte puțin suma poate se va strânge.

Operația costă 25.000 de euro, și fără voi nu pot strânge această sumă nici într-o viață. M-am interesat la diferiți medici și toți au spus că operația este foarte complicată. Din acest motiv am trimis documentele medicale și în Turcia la Clinica LIV Hospital, și medicii de acolo au spus același lucru, dar mi-au mai spus că mă pot opera. Cea mai mare fericire a mea a fost copilul meu, a doua fericire pe care aș mai avea-o ar fi operația. Vă rog din inimă să mă ajutați. Nu doar că am dureri de la scolioză, dar mă doare și sufletul că nu îmi pot lua copilul în brațe când plânge. Știu că doar voi mă puteți ajuta și apreciez asta! Dumnezeu să vă dea înzecit înapoi! Vă mulțumesc mult”.

Disperarea din sufletul Iuliei este copleșitoare. Durerea fizică este dublată de durerea emoțională de a nu-și putea strânge copilul în brațe fără suferință. Operația care i-ar putea schimba viața costă 25.000 de euro, o sumă imensă pentru ea, dar împreună o putem ajuta să strângă acești bani.

Viața nu ar trebui să aibă un preț, dar realitatea uneori ne forțează să plătim pentru a supraviețui. Fiecare donație, oricât de mică, înseamnă un pas mai aproape de o viață normală pentru Iulia și de șansa de a-și trăi viața fără durere alături de fiul său.

Vă rugăm să ne fiți alături și să o ajutăm pe Iulia să-și recapete speranța și bucuria de a trăi. Donațiile pot fi făcute în conturile Asociației „Salvează o inimă” sau direct pe platforma noastră online. Împreună, putem face o diferență!

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: IULIA SCINTEIE.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.