Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O mamă a doi copii are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

În inima fiecărei lupte pentru sănătate există o poveste care merită să fie auzită, iar povestea Ludmilei Gumeniuc este una dintre acestea.

La vârsta de 40 de ani, Ludmila, o mamă dedicată cu doi copii minunați, se confruntă cu o provocare care i-a schimbat radical viața. Ultimii cinci ani au fost o serie continuă de dureri insuportabile, vizite la spital și multiple operații care, din nefericire, nu au adus ameliorarea sperată.

Ludmila ne povestește cu o sinceritate copleșitoare:

„Începând cu anul 2019, viața mea s-a schimbat complet. Am petrecut zile întregi întinsă în pat, luptând cu dureri pe care nu mi le-aș dori nici celui mai mare dușman. Am încercat nenumărate tratamente, am fost operată pentru îndepărtarea trompelor uterine și a ovarelor, dar, în loc să scap de dureri, acestea s-au intensificat. Medicii nu au reușit să identifice cauza suferințelor mele, în ciuda tuturor investigațiilor amănunțite. În martie 2024, un specialist din Turcia a descoperit o formațiune care apasă pe nervul principal și recomandă intervenția chirurgicală cât mai curând posibil. Fiecare zi este o luptă cu dureri crescânde, iar această operație este singura noastră speranță.”

Operația de care Ludmila are nevoie urgentă costă 16.000 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile familiei sale epuizate de cheltuieli medicale anterioare. Fiecare donație contează și poate face diferența între o viață trăită în durere continuă și o șansă la vindecare.

Nu este doar o donație. Este o mână întinsă către Ludmila și familia ei în cel mai dificil moment al vieții lor. Prin generozitatea dumneavoastră, putem să transformăm speranța în realitate și să aducem alinare unde se credea că nu mai există soluții. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, este un pas către o viață mai bună pentru Ludmila.

Vă mulțumim pentru orice ajutor pe care îl puteți oferi. Împreună, putem aduce lumină în viața unei familii care se confruntă cu întunericul suferinței. Ludmila luptă zilnic cu durerile, dar cu ajutorul dumneavoastră, aceasta luptă nu trebuie să fie una solitară. Haideți să îi oferim sprijinul nostru când are nevoie cel mai mult.
Cu recunoștință și speranță,

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: LUDMILA GUMENIUC.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.