Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță de 2 ani are nevoie de bani pentru continuarea tratamentelor medicale

Suferința poate atinge culmi de neimaginat când ești bolnav. Uneori nu doar boala de care suferi te chinuie, ci și tratamentele care, în mod normal, ar trebui să-ți facă bine.

Iar când ai doar 2 anișori și nu înțelegi mare lucru din ce ți se întâmplă și de ce trebuie să ai parte de atâta durere și tumult, e cu siguranță mult mai greu de îndurat.

De luni de zile, Amelia Cara își trăiește zilele pe un pat de spital, conectată la perfuzii care o ajută să supraviețuiască, dar care îi întețesc chinul.

„Fiecare zi este extrem de grea. Are stări de vomă, crize de plâns prelungite. Fiecare ședință de chimioterapie este salvatoare, dar și extrem de chinuitoare pentru un copilaș de numai câteva kilograme. Mi se rupe inima când trebuie să-i ajut pe medici să o imobilizeze, să îi poată monta o branulă. Se zbate, mă ceartă că îi ajut, iar eu trebuie să fiu tare și să o liniștesc pe cât posibil“, ne-a povestit Dorina, mama Ameliei.

Fetița face chimioterapie de 4 luni. Se simte mai bine față de momentul declanșării bolii, însă pentru a se vindeca are nevoie de tratament intensiv timp de 7-8 luni. Orice întrerupere îi poate fi fatală. Doar într-o lună, familia Cara a achitat 50.000 de euro, epuizând astfel toate resursele financiare, inclusiv donații de la rude și prieteni. Tratamentul salvator costă însă 240.000 de euro.

Singura șansă de supraviețuire a Ameliei stă acum în mâinile noastre, la propriu! Ne putem folosi telefonul mobil pentru a salva o viață trimițând un SMS cu textul „Amelia“, la numărul 8832. Astfel putem strânge suma necesară pentru vindecarea acestei copile.

Iar dacă ziua ta de naștere e aproape, poți face un lucru absolut minunat – o poți dona pentru Amelia. Intră pe https://salveazaoinima.ro/fundraising și vezi cum poți fi minunea de care are nevoie!

Amelia trebuie să trăiască!

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, ALEXANDRINA IACUB.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.