Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță de 11 ani are nevoie de ajutor financiar pentru o operație

Astăzi, vă scriem cu inimi pline de speranță, dar și cu un sentiment de urgență, despre Mara Sofia Beudean, o fetiță de 11 ani care înfruntă o provocare de proporții imense.

Mara, o rază de lumină în viața familiei sale și a comunității, se luptă cu o boală rară și gravă – Miopatie congenitală recesivă autozomală TTN2q31.2. În ciuda zâmbetului ei strălucitor, Mara se confruntă cu limitări severe și complicații care îi amenință viața, inclusiv scolioză neuromusculară și dificultăți respiratorii.

Povestea Marei nu este doar despre lupta ei și a familiei sale pentru supraviețuire, ci este o chemare la acțiune pentru noi toți. În aceste momente, familia Beudean se confruntă cu o cursă contra cronometru pentru a aduna suma de 24.000 de euro necesară unei operații vitale la Spitalul Monza din București. Această sumă depășește cu mult capacitatea financiară a familiei, care se luptă să facă față acestei situații cu un venit lunar modest.

Mesajul Simonei, mama Marei, ne atinge profund inimile: „Fiecare zi fără tratament este o zi în care boala îi fură din viață și din visurile Marei… Nu cerem decât o șansă pentru Mara, o șansă la o viață normală, o șansă să respire fără durere, o șansă să fie copil. Vă rugăm, ajutați-ne să îi oferim această șansă”.

În fața acestei situații disperate, suntem onorați să anunțăm că Turbomecanica s-a alăturat cauzei noastre, donând generos suma de 10.000 lei. Acest gest extraordinar nu doar că ne apropie de obiectivul nostru, dar reprezintă și o sursă de inspirație și speranță pentru noi toți.

Dar drumul este lung, iar Mara are nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi. Vă invităm să luați parte la această luptă pentru viitorul unei fetițe remarcabile, donând orice sumă puteți și împărtășind povestea ei cu cei din jur. Împreună, putem face diferența pentru Mara, oferindu-i șansa la o viață fără durere și plină de bucurii.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și compasiunea voastră. Fie ca bunătatea voastră să aducă lumină și speranță în viața Marei și a familiei Beudean.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați MARA BEUDEAN în detaliile plății.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.