Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

De o lună, coridoarele spitalului nu sunt doar niște simple trecători pentru noi, ci un spațiu unde speranța și determinarea se întâlnesc zilnic.

Maria Rebeca, o fetiță de 10 ani cu o voință de fier și un zâmbet timid, se confruntă cu provocările recuperării după o operație la picior. Deși intervenția a fost un succes, a lăsat în urmă dureri intense, mărturie a luptei continue pe care o duce pentru normalitate.

Recent, un RMN la coloană a revelat o nouă provocare majoră: necesitatea unei intervenții chirurgicale urgente pentru a desprinde măduva atașată, o procedură complexă ce trebuie realizată la Medical Park din Turcia, un centru de excelență în domeniul medical.

Costurile acestei operații sunt considerabile, 11.700 euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile noastre financiare.

Aceasta nu este doar o cifră; este o barieră între Maria Rebeca și șansa ei la o viață normală, fără restricțiile impuse de afecțiunile sale grave: displazie de șold dreapta, mielomeningocel, și malpoziție gravă de tip gheară a labei piciorului drept. Fiecare zi fără intervenție este o zi cu durere și limitări pentru ea.

Apelul nostru către voi, comunitatea noastră:

Vă rugăm să ne ajutați să strângem fondurile necesare pentru ca Maria Rebeca să poată primi tratamentul vital de care are atât de multă nevoie. Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, ne va aduce mai aproape de obiectivul nostru și de ziua în care Maria Rebeca va putea să se miște liber, într-o lume unde durerea nu îi va mai limita zâmbetul sau visurile.

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze și să faceți parte din călătoria noastră spre recuperarea ei. Donațiile pot fi făcute prin [inserați detaliile pentru donație] și orice sprijin este binevenit. Distribuiți această poveste pentru a crește șansele Mariei Rebeca de a avea o viață mai bună.

Împreună, putem face o diferență semnificativă. Împreună, putem transforma durerea în speranță și limitările în libertate. Ajutați-ne să transformăm acest vis în realitate pentru Maria Rebeca.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: MARIA HERȚA.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.