Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

Eva Maria, o fetiță de 11 ani, se luptă cu o boală necruțătoare. Diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă, Eva se confruntă cu un pericol iminent pentru viața ei, iar singura speranță rămâne o operație de urgență.

Imaginează-ți un copil la vârsta la care joaca și descoperirea lumii ar trebui să fie singurele preocupări, însă pentru Eva, zilele sunt pline de durere și lupta pentru o viață normală.

„Coloana ei, de la o curbură de 30 de grade, a ajuns azi la 75 de grade”, spune mama ei, cu ochii în lacrimi. Situația este disperată: dacă nu va fi operată urgent, Eva riscă să-și piardă viața.

Operația, care va fi realizată de către doctor Alexandru Thenry, la Spitalul Monza, costă 22.900 euro, o sumă de neatins pentru o familie modestă. Mama Evei, asistent personal cu salariu minim, și tatăl ei, lucrător zilier, se luptă zi de zi pentru a asigura cele necesare familiei, însă această sumă este dincolo de posibilitățile lor.

În ciuda suferinței, Eva nu renunță la școală. Își poartă ghiozdanul greu, iar mama ei o însoțește zilnic, dorind să-i ușureze povara.

„Dacă aș putea să îi iau suferința aș face-o. Din păcate nu pot”, spune mama Evei, cu un glas tremurând de emoție.

Familia ei nu poate conta pe decontarea operației de către Casa de Asigurări de Sănătate, iar costul la un spital privat este colosal. „Avem nevoie de peste 100.000 de lei pentru operația la coloana vertebrală și implantul care include plăci cu șuruburi metalice. Vă rugăm disperat, oameni cu inima mare, să ne ajutați”, este mesajul mamei disperate.

Povestea Evei nu este doar despre un destin individual, ci despre un apel la umanitate, compasiune și solidaritate. Fiecare contribuție, oricât de mică, în contul deschis pe numele mamei copilei, poate face diferența între viață și suferință pentru Eva.

Împreună putem schimba un destin. Împreună putem aduce speranță și vindecare în viața unui copil care merită să trăiască.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Eva Ilie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.