Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O adolescentă are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

Alexandra este un simbol al curajului în fața adversităților, o tânără care, în ciuda suferinței constante, și-a păstrat speranța și determinarea.

Tatăl său, stâlpul ei de sprijin după pierderea mamei, ne împărtășește povestea: „Privind-o pe Alexandra crescând, am fost martor la lupta ei zi de zi. Am simțit durerea ei și am visat alături de ea la o zi în care va putea trăi fără frica durerii. Mama ei, un înger acum, ar fi fost mândră de curajul și rezistența ei neclintită”.

Alexandra (15 ani), pasionată de literatură română și limbi străine, a excelenzat în cadrul competițiilor școlare, câștigând premii la olimpiadele de limba română și engleză. În ciuda succeselor academice, viața ei de zi cu zi este umbrită de dificultăți fizice.

A încercat diverse tratamente, cum ar fi terapia Schroth și purtarea unui corset, însă acestea nu au adus îmbunătățirile sperate. „Operația este acum singura noastră speranță pentru a-i oferi o viață mai bună și mai sănătoasă. Fără aceasta, viitorul ei este incert”, explică tatăl ei cu o voce încărcată de emoție.

Procedura chirurgicală necesară este programată la Spitalul Monza din București, sub îndrumarea doctorului Alexandru Thenry. Costul acesteia se ridică la 24.100 euro, o sumă considerabilă pentru o familie care a investit deja mult în sănătatea fiicei lor.

În inima Alexandrei se conturează o imagine a unui viitor strălucit, în care să poată urma o facultate de prestigiu, să reușească la examenele de Bacalaureat și să își îndeplinească visurile academice fără constrângerile fizice care acum o limitează. „Operația nu este doar o intervenție medicală; este cheia spre libertatea și împlinirea ei”, spune tatăl Alexandrei.

Asociația „Salvează o inimă” vă face apel la generozitate și compasiune. Ajutorul dumneavoastră poate schimba radical viața Alexandrei. Fiecare donație, indiferent de mărime, ne va ajuta să transformăm speranța în realitate și să-i oferim Alexandrei șansa la o viață normală, fără durere și plină de realizări.

„Îmi doresc să văd că fata mea poate zâmbi din nou fără teamă, să poată alerga, să se joace, și să se bucure de viață așa cum merită. Vă mulțumesc tuturor pentru orice sprijin și pentru că sunteți alături de noi în aceste momente cruciale”, încheie tatăl Alexandrei.

Prin sprijinul dumneavoastră, putem oferi Alexandrei un nou început. Ajutați-ne să-i facem visul realitate. Vă mulțumim din inimă pentru generozitate și pentru că alegeți să faceți parte din această poveste de speranță și vindecare.

Vă mulțumim pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți parte din acest capitol plin de speranță în viața Alexandrei

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22, BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați ALEXANDRA PERJU  în detaliile plății.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.