Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O adolescentă are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

Ema Borcan, o tânără de 16 ani, se confruntă cu o provocare ce îi poate pune în pericol viața – o scolioză severă de 70 de grade care îi afectează nu doar structura fizică, dar și starea emoțională și perspectivele de viitor.

De la diagnosticul primit în ianuarie 2020, Ema și familia ei au traversat un drum plin de încercări, de la tratamente dureroase la priviri neînțelese din partea celor din jur.

Povara acestei condiții a fost amplificată de dificultățile întâmpinate cu corsetele ortopedice, care, în loc să aducă alinare, au provocat durere și mai multă suferință. Fiecare zi este o luptă pentru Ema, o luptă care consumă timp, energie și resurse emoționale, în timp ce își continuă educația excelentă la profilul de Matematică-Informatică.

În aceste momente de cumpănă, rugăciunea și speranța ne unesc într-un efort comun pentru a-i oferi Emei șansa la o viață normală. Costurile intervenției chirurgicale și ale recuperării necesare, care se ridică la suma de 26.800 de euro, reprezintă un cost dificil de acoperit fără sprijinul vostru.

„În aceste momente grele, am învățat ce înseamnă cu adevărat puterea comunității, dragostea și rugăciunea. Fiecare zi ne aduce mai aproape de visul unei vieți normale pentru Ema, dar și mai conștienți de provocările care ne stau în cale. Văd în ochii fiicei mele dorința arzătoare de a depăși această încercare, de a-și continua visurile și de a trăi fără durere sau restricții. Credința mea în bine și în ajutorul divin este neclintită, dar știu că împreună, ca o comunitate, putem face minuni. Vă rugăm să ne oferiți sprijinul vostru, să ne ajutați să adunăm suma necesară pentru operația care îi va schimba viața. Fiecare contribuție, oricât de mică, este important”, ne-a declarat mama Emei.

Fiecare euro adunat este un pas spre o viață mai bună pentru ea, o viață în care să poată respira ușor, să meargă fără durere și să își urmeze visurile fără frică.

Împreună, putem aduce speranță și vindecare în viața unei tinere curajoase. Împreună, putem demonstra că dragostea, credința și puterea comunității pot face diferența.

Împreună putem schimba un destin. Împreună putem aduce speranță și vindecare în viața unui copil care merită să trăiască. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Ema în aceste momente dificile.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele EMA BORCAN.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.