Ziarul electronic al arădenilor

Alți 13 pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat, miercuri, că alți 13 pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, ei fiind externaţi, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„Pe parcursul zilei de azi (miercuri – n.r.) au fost externate 13 persoane, declarate vindecate, după ce rezultatele la testele II și III, realizate la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Pacienții au fost internați atât la unitatea COVID-19 din cartierul Grădiște, cât și din secții din unitatea din Piața «Mihai Viteazul“ (fostul Spital Municipal)“, se arată într-o informare remisă de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Conform datelor transmise, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Arad sunt 421 persoane confirmate cu noul coronavirus. Totodată, până miercuri, în județul Arad au fost înregistrate 43 decese ale unor persoane confirmate pozitiv cu COVID-19.

Până miercuri, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 468 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De asemenea, până miercuri, 508 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.