Ziarul electronic al arădenilor

Agent şef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Un poliţist de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc în formă agravantă, după ce, în urma unei percheziţii făcute la locuinţa sa într-un alt dosar, a fost găsită o cultură de cannabis.

„La data de 10 iulie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Pană Ștefan Cosmin, agent șef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă. (…) În cursul zilei de sâmbătă, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile“, au informat procurorii DIICOT.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2020, inculpatul împreună cu alte două persoane au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad.

„La data de 10 iulie, în urma unor percheziții efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul inculpatului a fost depistată o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 kg. Cercetările sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad“, au mai precizat procurorii DIICOT.

CITITI SI: Percheziții în Arad la persoane bănuite de distrugere și contrabandă cu țigări

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.