Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7, la Săvârșin. Un bărbat a murit, iar un tânăr a fost rănit

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, iar un tânăr de 18 ani a fost rănit, în urma coliziunii unui autocamion cu un autoturism pe DN 7, în localitatea Săvârșin.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 18.00.

„Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 65 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea un autocamion pe DN 7, în Săvârșin, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Toc. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 50 de ani, din Toc, și rănirea unui tânăr de 18 ani, din Toc, ambii pasageri în autoturism”, a informat IPJ Arad.

ISU Arad a transmis că bărbatul de 50 de ani, aflat în stop cardiorespirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost declarat de medicul echipajului medical. „Cea de-a doua victimă a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, se menționează într-o informare a ISU Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a indicat că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului.

„Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.