Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DJ 682. Motociclist transportat la spital. Motocicleta și un autoturism au luat foc

Un motociclist a fost transportat în stare gravă la spital, după a intrat în coliziune cu un autoturism, iar apoi motocicleta a fost proiectată în altă mașină, cele două vehicule luând foc.

Evenimentul rutier a avut loc duminică, în jurul orei 13.00, pe D.J. 682, între Zăbrani și Chesinț.

După primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un arădean în vârstă de 51 de ani conducea o motocicletă, dinspre Zăbrani, spre Chesinț, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un timișorean de 48 de ani. În urma coliziunii, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o tânără de 29 de ani, din Lipova. Atât autoturismul condus de tânără, cât și motocicleta, au luat foc.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital în stare inconștientă. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.