Ziarul electronic al arădenilor

Accident între Șiclău și Socodor. Două persoane au fost rănite și duse la spital

Două persoane au fost rănite și transportate la spital, în urma unui accident care a avut loc, marți, pe DJ 709B, între localitățile Șiclău și Socodor.

Din primele cercetări efectuate rezultă că un tânăr de 24 de ani, din Arad, conducea un autoturism spre Șiclău, dar a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, unde mașina a intrat în coliziune cu un copac.

„Conducătorul auto, dar și pasagerul autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Arad, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Gravitatea rănilor va fi stabilită în urma examinării de specialitate“, a informat IPJ Arad.

La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD, care a transportat la spital una dintre victimele accidentului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La volanul autoturismului se afla Bogdan Faur, fiul viceprimarului Aradului, Lazăr Faur, iar alături de el se afla consilierul municipal Decebal Fordon. Cei doi se aflau într-un autoturism care aparține Consiliului Județean Arad.

Elicopterul SMURD l-a preluat pe Bogdan Faur, pentru a-l transporta la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.