Ziarul electronic al arădenilor

A fost lansată criptomoneda românească Oracol Xor

Doi antreprenori români au lansat criptomoneda Oracol Xor, ce permite un model inovator de tranzacţionare doar prin telefonie mobilă, fără conexiuni la Internet.

„Acest proiect, început în urmă cu doi ani, împreună cu un alt partener român, a fost lansat la nivel de ofertă iniţială la 1 iunie şi avem deja cereri de pe patru continente. Principalul avantaj pentru viitorii investitori, alături de valoarea acestei criptomonede, este acela că vor putea tranzacţiona Oracol Xor doar prin reţele telefonice GSM, fără Internet“, a precizat Adrian Florea, fondator al proiectului.

Acesta a precizat că potenţialii investitori vor beneficia de un discount de 40% la achiziţie, până în data de 30 iunie, de 30% până la sfârşitul lunii iulie, respectiv de o reducere de 20% până la 1 septembrie 2019.

În cadrul evenimentului „Romania Blockchain Summit“, de la Bucureşti, criptomoneda Oracol Xor este prezentată la standul Daicore, platformă de intermediere care permite accesul la finanţare, precum şi diminuarea riscurilor investitorilor interesaţi de proiecte Cripto.

Platforma Daicore, înfiinţată în luna ianuarie a acestui an, a reuşit să atragă, în numai cinci luni, mai mulţi clienţi din domeniul criptomonedelor, printre care Oracol Xor, Coreto, Kassy, Migrant Coin, Core Token sau Versatelis.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.