Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe Calea Zimandului. Un bărbat a fost rănit

Un bărbat a fost rănit, vineri, pe Calea Zimandului din municipiul Arad, după ce a intrat cu autoturismul pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 8.00, iar șoferul vinovat de producerea accidentului a rămas blocat în mașină, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Ulterior, victima a fost predată unui echipaj SMURD.

Conform polițiștilor, un arădean de 35 de ani a condus un autoturism pe Calea Zimandului, din direcția străzii Petru Rareș, către varianta N-V, iar când a ajuns în apropierea semaforului electric amplasat înaintea sensului giratoriu, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din Arad.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a șoferului de 35 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a informat IPJ Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.