Ziarul electronic al arădenilor

447 pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat că 447 pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, până în prezent, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„Trei pacienți, diagnosticați cu COVID-19, au fost declarați vindecați și externați vineri, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Numărul total al pacienților vindecați și externați de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns la 447“, a informat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Până vineri, în judeţul Arad au fost confirmate 695 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 77 de pacienţi au decedat.

La nivelul județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, vineri, la ora 9.00, 163 persoane.

Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 1.202.

În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 891, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 3.854.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.