Ziarul electronic al arădenilor

358 de pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat că 358 de pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, până în prezent, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„Cinci pacienți confirmați cu COVID-19 au fost declarați vindecați și externați joi, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Numărul pacienților vindecați și externați de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns la 358“, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Până joi, în judeţul Arad au fost confirmate 688 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 75 de pacienţi au decedat.

La nivelul județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, joi, la ora 9.00, 303 persoane.

Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 1.020.

În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 160, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 3.747.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.