Ziarul electronic al arădenilor

3 modele de lustre ideale pentru camera copilului

Venirea pe lume a unui copil este una dintre cele mai mari bucurii pe care viata le poate oferi unui adult, insa acest eveniment vine si cu numeroase griji si responsabilitati. Printre acestea, se numara si decorarea camerei copilului, care trebuie finalizata cu cel putin cateva zile inainte de aducerea bebelusului in noul sau camin.

Pe langa patut si celelalte obiecte de mobilier, trebuie acordata o atentie deosebita si corpurilor de iluminat alese pentru camera copilului.

In continuare, iti prezentam trei modele de lustre din care sa o alegi pe cea potrivita pentru incaperea micutului sau micutei, in functie de preferintele tale sau de stilul ori culoarea camerei:

1. Lustre Altea 02233 W3 PAT – 392 de Lei

Acest model din alama patinata are trei brate si se incadreaza cu usurinta atat in decoruri moderne, cat si clasice, gratie formei simple. Abajururile sunt semisferice, din sticla mata, atasate de un suport rotund si dotate cu un inel finisat din alama. Modelul este potrivit atat pentru camera copilului, cat si pentru sufragerie, living, bucatarie sau hol si poate fi montat atat de sine statator, cat si laolalta cu alte corpuri de iluminat intr-un stil asemanator.

Specificatii:

– material: otel;

– numar lampi: 3;

– tip sursa: bec incandescent, fluorescent economic, halogen, LED;

– putere: 3 x 60 W;

– diametru: 52 cm;

– inaltime: 23 cm;

2. Lustre Sona 01593 RW – 422 de Lei

Acest model de lustre reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru iluminarea camerei copilului, gratie inaltimii sale, dar si a design-ului elegant si modern. Culorile acestui corp de iluminat sunt wenge si crom, iar abajururile sunt din sticla mata groasa, cu benzi ondulate transparente.

Design-ul poate fi descris drept “cuminte”, care nu iese in evidenta mai mult decat trebuie, prin urmare este ideal pentru camera celui mic.

Specificatii:

– material: otel;

– numar lampi: 3;

– tip sursa: bec incandescent, fluorescent economic, halogen, LED;

– putere: 3 x 60 W;

– inaltime: 43 cm;

3. Lustre Indra 02495 W5 RW – 530 de Lei

Aceste lustre finisate de culoare wenge ruginiu se integreaza cu usurinta in orice fel de interior, de la cele clasice si rustice, pana la cele moderne. Aceste corpuri de iluminat sunt robuste, gratie materialului de buna calitate si a incadrarii verticale a suportului de prindere cu tije arcuite din metal. Lumina se disperseaza uniform prin abajururile din sticla tip alabastru, cu inele din metal finisat in aceeasi nuanta wenge ruginie.

Specificatii:

– material: otel;

– numar lampi: 5;

– tip sursa: bec incandescent, fluorescent economic, halogen, LED;

– putere: 5 x 60 W;

– diametru: 64 cm;

– inaltime: 44 cm.

Toate modelele de lustre descrise mai sus, dar si multe altele, pot fi gasite pe site-ul eOrion. Tot acolo, gasesti numeroase tipuri de candelabre, plafoniere, aplice, pendule, veioze, lampi de birou, lampadare, spoturi, dar si stalpi de iluminat, felinare, surse si becuri LED.

Toate acestea provin de la branduri cunoscute in domeniu si au preturi competitive.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.