Ziarul electronic al arădenilor

3 achiziții adiționale de care să nu uiți când îți cumperi o tabletă

Ultimul an a adus în viețile multor români nevoia de a se pune la zi cu noile tendințe în tehnologie, mai ales cu cele care ușurează munca de acasă. Piața tabletelor a cunoscut o creștere spectaculoasă pe timpul pandemiei, dar prețurile piperate stabilite de producători au dat bătăi de cap tuturor celor care și-au dorit acest gadget.

Ce nu știu mulți este că vor fi necesare niște cheltuieli adiționale neprevăzute.

Află care sunt cele trei accesorii de care nu te poți lipsi dacă vrei să-ți pui în valoare la maximum tableta

     1. Folie protectoare pentru ecran

Mulți și-au zis cel puțin o data că nu vor avea nevoie de folie protectoare pentru ecranul device-ului lor, întrucât îl vor mânui cu grijă. Este nevoie doar de apariția unei zgârieturi pentru ca această iluzie să fie înlăturată. Dacă ai o fire perfecționistă și orice mic defect al ecranului ți-ar crea un disconfort vizual, ia în considerare că va trebui să investești într-un astfel de accesoriu.

Gama din care poți alege este variată, de la folii de sticlă, la folii de plastic, de la variante mate, la unele lucioase. În funcție de distribuitorul pe care îl alegi, poți reduce bugetul alocat, trebuie doar să fii bine informat.

      2. Husă de protecție

Pentru un plus de siguranță și, de ce nu, de eleganță, trebuie să investești și într-o husă calitativă. Pe piață sunt disponibile diferite huse pentru tablete si  indeferent dacă alegi o variantă de plastic, sau că dorești un model mai chic, de piele, trebuie să ai grijă la modelul pe care îl achiziționezi. Ia în considerare mai multe aspecte: obișnuiești să-ți scapi adesea din mână telefonul mobil sau tableta? Ai animale de companie care ar putea zgâria obiectul lăsat nesupravegheat? Împrumuți tableta celor mici pentru a o folosi la activitățile online? Răspunsurile la aceste întrebări te vor ghida spre husa ideală pentru tine de la Lerato.ro.

      3. Adaptoare pentru priză

De multe ori este mai profitabil să îți faci cumpărăturile de gadgeturi din străinătate. Unele telefoane, laptopuri sau tablete au prețuri mai avantajoase în țări străine, mai ales în Statele Unite ale Americii. Ce poate fi, totuși, mai neplăcut decât să deschizi bucuros un pachet mult așteptat și să constați că îți lipsește un element esențial pentru funcționarea device-ului? Necesitatea investirii într-un adaptor pentru tipul de priză utilizat în România este incontestabilă, mai ales dacă optezi pentru un produs din afara Europei.

Așadar, arădeni, spor la cumpărături! Tot ce trebuie să luați în considerare este că un calcul realist de la început al sumei de bani necesare vă va ușura mult viața. Înainte să faceți orice investiție de bani, investiți puțin timp în studiul pieței și cu siguranță nu veți regreta. Nu uitați, un obiect nu trebuie să fie neapărat scump pentru a fi calitativ.

sursă foto: Shutterstock.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.