Ziarul electronic al arădenilor

20 de pacienți confirmați cu COVID-19 din Arad, declarați vindecați și externați

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat, luni, că 20 de pacienţi au fost externați, în ultimele 24 de ore, după ce au fost declarați vindecaţi de COVID-19.

„20 de pacienți au fost externați, vindecați, în ultimele 24 de ore, de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. La această oră sunt internați 182 de pacienți infectați cu virusul SARS CoV-2, dintre care 12 la Anestezie și Terapie Intensivă. De la începutul pandemiei și până în prezent, de pe secțiile COVID-19 ale spitalului au fost externați, vindecați, 706 pacienți“, a informat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Luni dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 393 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 182 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, 202 sunt la domiciliu sau externate.

De asemenea, în centrele de carantină din judeţul Arad erau cazate 109 persoane.

Până luni, în judeţul Arad au fost confirmate, de la declanșarea pandemiei, 1.119 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 85 de pacienţi au decedat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.