Ziarul electronic al arădenilor

170 de persoane la UPU de la Spitalul Județean Arad, în 48 de ore

Un număr de 170 de persoane s-au prezentat la Unitatea Primire Urgențe (UPU) de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în 48 de ore, la sfârșitul anului trecut și începutul noului an.

Conform datelor prezentate de SCJU Arad, medicii din cadrul Unității Primire Urgențe, împreună cu medicii de specialitate de gardă, au examinat și efectuat investigații medicale, în regim de urgență, la 170 de persoane, care s-au prezentat cu diferite afecțiuni, în intervalul 31 decembrie ora 8.00 – 2 ianuarie ora 8.00 (48 de ore).

„Cei mai mulți pacienți au suferit de afecțiuni respiratorii – 34, digestive – 22, fracturi, luxații sau entorse – 24. De asemenea, dintre cei 170 de pacienți investigați în Unitatea Primire Urgențe, 22 au fost minori, care s-au prezentat cu afecțiuni respiratorii, digestive sau fracturi, luxații și entorse“, a informat SCJU Arad.

„Mulțumesc personalului medical din Unitatea Primire Urgențe și de pe toate secțiile spitalului, care la trecerea dintre ani a avut grijă de cei aflați în suferință. Mulțumesc întregului colectiv al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad deoarece împreună am reușit să trecem peste încercările anului 2020. Vă doresc un an încununat de realizări și multă sănătate! La mulți ani!”, a transmis Florina Ionescu, manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.