Ziarul electronic al arădenilor

Zilele Aradului 2023, la ora bilanțului

Sărbătoarea orașului a fost și anul acesta una dintre cele mai așteptate și mai apreciate de către arădeni. Pe durata celor 9 zile au fost organizate 22 de evenimente, în 15 locații diferite din municipiu.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură estimează că la manifestările organizate în centrul orașului, în Parcurile „Mihai Eminescu“ și „Sfânta Maria” din Micălaca, dar și în instituțiile de cultură și în cartierele municipiului au fost prezenți aproximativ 43.000 de participanți.

Dintre evenimentele care au adunat peste 10.000 de participanți amintim Concertul de pe platoul din fața Palatului Administrativ ce a avut cap de afiș trupa Voltaj, Târgul Estival și Picnic Festival.

De un public numeros s-au bucurat Gala de Operă din fața Platului Administrativ, Concertul de muzică populară și cel de muzică de petrecere din Parcul „Sfânta Maria”, petrecerile cu spumă de pe Ștrandul Neptun și nu în ultimul rând Serata Seniorilor de la ștrandul din cartierul Gai. De sute de participanți s-au bucurat Expoziția de mașini din Piața Avram Iancu, Cupa Aradului la minifotbal, proiecțiile de film pentru copii, Sărbătoarea Asociațiilor de proprietari, Concertul de orgă organizat cu ocazia Zilei orașului Pecs la Arad, dar și Ședința Festivă a Consiliului Local al Municipiului Arad în cadrul căreia au fost acordate 20 de titluri și distincții.

„Cred că am avut o ediție a Zilelor Aradului reușită. Cu toate că am bugetat peste 850.000 de lei, am cheltuit puțin peste 800.000 lei. Am avut concerte, competiții sportive, petreceri, târguri, ne-am celebrat seniorii și ne-am manifestat recunoștința pentru cei care promovează imaginea orașului nostru în țară și în străinătate.  Au fost organizate evenimente frumoase, pe toate gusturile, conștienți fiind că Zilele Aradului sunt și trebuie să fie pentru toți arădenii”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț:

Din agenda evenimentelor toamnei spicuim cea de-a zecea ediție a festivalului de film documentar fARAD și deja tradiționalul Festival al Vinului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.