Ziarul electronic al arădenilor

Vitezomani depistați pe tronsonul de autostradă Margina – Nădlac

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac au desfășurat, în zilele de 25 și 26 martie, mai multe acțiuni „fulger” pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina – Nădlac.

În cadrul activităților au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare e aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă.

Au fost reținute 56 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă, și 2 pentru mers înapoi.

Exemple:

Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km/h, depășind cu 115 km/h  viteza maximă admisă.

Un bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având viteza de 202 km/h, depășind cu 72 km./h. viteza maximă admisă.

Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Un bărbat de 53 de ani, din județul Prahova, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară utilizând o cartelă tehograf eliberată pe numele unei alte persoane.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, fiind dispusă imobilizarea autoutilitarei pentru 9 ore.

Acțiunile de monitorizare a vitezei pe Autostrada A1 se desfășoară permanent, pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.