Ziarul electronic al arădenilor

Violență în familie. O femeie a fost amenințată cu maceta

Trei bărbați din județul Arad sunt cercetați pentru violență în familie, una dintre femeile agresate reclamând că a fost amenințată cu o macetă de soțul ei.

Polițiștii de la Biroul Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au fost sesizați, joi, de o femeie de 50 de ani din Arad, că soțul acesteia, în vârstă de 49 de ani, ar fi amenințat-o cu moartea și cu agresiuni fizice, ținând în mână o macetă.

Conform IPJ Arad, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, fiind totodată evacuat din locuința comună pe baza ordinului de protecție provizoriu.

De asemenea, polițiștii din Lipova au fost solicitați, joi, printr-un apel la 112, să intervină la un scandal în familie, în timpul căruia un bărbat din Zăbrani și-ar fi agresat verbal și fizic concubina și pe fiica acesteia.

„În urma constatărilor a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, care a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de cele două victime și de rudele acestora. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, a informat IPJ Arad.

Tot joi, polițiștii din Vinga au sesizați de un bărbat de 76 de ani, că fiul acestuia, de 56 de ani, în perioada iulie – august, l-ar fi agresat verbal și fizic, în repetate rânduri.

„În urma aplicării formularului de evaluare a riscului violenței domestice, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile pe numele bărbatului de 56 de ani, care a fost evacuat din locuința comună, fiindu-i totodată interzis să se apropie la mai putin de 100 de metri de victimă. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, se menționează într-o informare transmisă de IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.