Ziarul electronic al arădenilor

Vânzător de țigări netimbrate, amendat la „locul de muncă“

Un bărbat din Arad, cunoscut oamenilor legii pentru că a fost prins de mai multe ori vânzând țigări netimbrate, a fost amendat de jandarmi pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

„Un arădean a considerat că activitatea pe care o desfășura de obicei și pentru care a fost sancționat de mai multe ori de jandarmi, anume comercializarea de țigări netimbrate, este o activitate ce se încadrează într-una dintre excepțiile restricțiilor de circulație a persoanelor.

A completat, în acest sens, chiar și o declarație pe proprie răspundere, bifând ca și motiv de deplasare rubrica: «interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi».

De această dată nu a avut asupra sa țigări netimbrate, venise doar să testeze vigilența autorităților. Jandarmii i-au adus la cunoștință că activitatea pe care ar fi intenționat să o desfășoare este ilegală și nu poate fi încadrată la activități profesionale, mai ales că nu și-a putut demonstra nicio calitate de angajat, persoană fizică autorizată, liber profesionist sau altă calitate profesională“, se arată într-o informare remisă de Prefectura Județului Arad.

Conform sursei citate, arădeanul a fost amendat cu 2.000 lei,  pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.