Ziarul electronic al arădenilor

Urmărit național depistat de jandarmii arădeni, la Lipova

O persoană care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea a fost depistată de jandarmii arădeni în localitatea Lipova din județul Arad.

În data de 9 septembrie, în jurul orei 21.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflate pe timpul unei acțiuni în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Arad, pe linia prevenirii faptelor antisociale, au depistat un bărbat in vârstă de 34 de ani care consuma băuturi alcoolice pe strada Iancu Jianu  din localitatea Lipova.

La verificările efectuate a rezultat că bărbatul în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul in județul Vâlcea, are emis pe numele său, din luna ianuarie a acestui an, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea unei infracțiuni  la regimul rutier.

Persoana depistată a fost predată  polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea încarcerării în Penitenciarul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.