Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr nervos a distrus o bancă din Parcul Europa. Polițiștii locali l-au amendat

Un tânăr din Arad a fost amendat pentru că a distrus o bancă din Parcul Europa, el afirmând că a recurs la acest gest deoarece era nervos.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost sancționat contravențional cu 2.000 de lei, de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică.

Ulterior, tânărul, care este din Arad, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului, în vederea întocmirii actelor premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii flagrante de distrugere.

„Respectivul a fost interceptat de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică duminică seara, în jurul orei 20.30, în urma unei sesizări transmise prin intermediul numărului de telefon al Dispeceratului DGPL Arad. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a invocat o criză de nervi determinată de o problemă în familie“, a informat Direcția Generală Poliția Locală Arad.

Tânărul a fost sancționat contravențional de polițiștii locali pentru nerespectarea prevederilor HCLM 162/2006 și predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad. Acesta va suporta, în continuare, rigorile legii în cazul în care municipalitatea va depune în acest sens o plângere privind infracțiunea de distrugere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.