Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr din Petriș și-a omorât mama. Autorul faptei, arestat preventiv

Un tânăr din localitatea arădeană Petriș a fost arestat preventiv, după ce și-a omorât mama, în urma unor discuții contradictorii.

Conform IPJ Arad, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U 112, de către un bărbat despre faptul că fratele său i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri în zona capului cauzând-i decesul.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, tânărul de 28 de ani, din comuna Petriș, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu mama sa, pe fondul unei discuții în contradictorii, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului și ar fi strâns-o de gât“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, tânărul de 28 de ani fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de duminică a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Arad, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.