Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr beat a ajuns cu mașina în șanț, în timp ce era urmărit de polițiști

Un tânăr din Pâncota, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a ajuns cu mașina pe care o conducea într-un șanț, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliție.

În ziua de Crăciun, polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Ineu au încercat să oprească regulamentar un conducător auto, pe D.J. 709, pe raza localității Seleuș, dar care nu s-a conformat semnalului de oprire.

„Având în vedere acest fapt, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pe D.J. 709, pe direcția Seleuș –Șicula. Șoferul, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare, a părăsit partea carosabilă într-o curbă la stânga și a intrat în șantul din partea dreaptă a direcției sale de mers“, se menționează într-o informare remisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Conform sursei citate, în timpul verificărilor s-a constatat că este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Pâncota, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

„Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei“, a mai informat IPJ Arad.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.