Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr a fost atacat cu un cuțit pe o stradă din Arad. Agresorul a tras și două focuri de armă

Un tânăr a fost atacat cu un cuțit și asupra lui au fost trase două focuri de armă de un alt tânăr, pe o stradă din municipiul Arad, iar autorul agresiunii este căutat de polițiști.

Polițiștii au fost sesizați vineri, în jurul orei 18.00, despre un scandal pe Aleea Borsec din municipiul Arad.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al Ambulanței. În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani l-ar fi  împuns cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad“, a informat IPJ Arad.

Agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins deocamdată, el fugind de la locul faptei cu o maşină, astfel că a fost dat în urmărire.

„Persoana vătămată a suferit o rană superficială la nivelul brațului și nu a necesitat transportul la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi extinse și cu privire la infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii efectuează verificări pentru depistarea suspectului și luarea măsurilor legale“, a mai informat IPJ Arad.

A fost prins cel care a tras focuri de armă şi a rănit un bărbat cu un cuţit

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.