Ziarul electronic al arădenilor

Un pacient cu COVID-19 transferat în stare gravă de la Hunedoara a murit la spital în Arad

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Hunedoara, diagnosticat cu COVID-19 şi care necesita terapie intensivă, a fost transferat la Arad, marţi seară, însă a decedat în cursul nopţii din cauza agravării stării sale.

Conform medicilor arădeni, bolnavul a ajuns la Arad în stare gravă, cu saturaţie de oxigen de 60%, neintubat, şi a fost internat în Compartimentul de Anestezie şi Terapie Intensivă COVID-19.

„Medicii din ATI l-au intubat şi ventilat mecanic, însă azi-noapte, în jurul orei 3,00, a pierdut lupta cu viaţa. Bărbatul suferea şi de o boală autoimună, diabet cu dependenţă de insulină, obezitate de gradul II şi insuficienţă renală de gradul IV“, a informat SCJU Arad.

Alţi trei pacienţi din judeţul Hunedoara diagnosticaţi cu COVID-19 au fost transferaţi, în noaptea de luni spre marţi, la SCJU Arad, pe paturi de terapie intensivă, pentru că în Hunedoara nu mai sunt locuri la ATI. Aceştia au 58, 73 şi 79 de ani şi sunt în stare stabilă, dar au şi alte afecţiuni medicale, printre care hipertensiune, obezitate, insuficienţă cardiacă. Ei sunt internaţi la Secţia Clinică de Anestezie şi Terapie Intensivă II a SCJU Arad.

Pacienți cu COVID-19 din Hunedoara, spitalizați la Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.