Ziarul electronic al arădenilor

Un microbuz de persoane şi trei maşini, implicate într-un accident

Un microbuz de transport persoane şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident, luni, în municipiul Arad, iar 12 răniţi au fost preluaţi şi transportaţi la spital, în stare stabilă.

„În această dimineaţă, în jurul orei 7.45, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (zona Indagrara). La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au intervenit patru echipaje SAJ. În urma accidentului au rezultat 12 victime conştiente, cooperante. Acestea au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital“, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, iar la intersecția cu strada Meșterul Manole ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Fântânele, care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului, microbuzul fiind proiectat într-un alt autoturism din față, condus de o arădeancă de 30 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 14 persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării tuturor masurilor legale care se impun“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.