Ziarul electronic al arădenilor

Un junior arădean în top după primele trei runde, la ARED Open

După primele trei runde la ARED Open, pe primul loc se află un grup de 4 jucători cu maximum de puncte printre care și juniorul arădean de numai 13 ani, Filip Magold (Dinamo București/Vados Arad).

Alături de el, doi dintre favoriții turneului marele maestru Marius Manolache si maestrul internațional din Trinidad Tobago Alan Ramoutar, precum și maestrul FIDE orădean Alexandru Stanciu.

În urma lor, la doar jumătate de punct distanță un grup de jucători mai numeros cu 2,5 puncte printre care și arădenii David Alexandru, Victor Magold și Alexandru Balaban, cel din urmă autorul unei mari surprize în prima rundă, când a reușit să-l remizeze pe favoritul turneului, marele maestru Nikola Sedlak

Miercuri 10 august de la ora 16,00 debutează și turneul amatorilor cu aproape 80 de jucători la start urmând ca tot în această zi, de la ora 20,30 să aibă loc și mult așteptatul turneu de blitz, turneu omologat și el de Federația Internațională și care se bucură de premii generoase.

Festivalul arădean continuă zilnic la Hotel Continental Forum din Arad cu runde de la ora 9.00 și de la ora 16.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Club Vados. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.