Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat care și-a bătut soția de mai multe ori a fost arestat

Un bărbat care și-a bătut soția de mai multe ori și nu a respectat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști a fost arestat preventiv.

Polițiștii din Șeitin au fost sesizați, în cursul zilei de 14 august, despre faptul că o femeie din aceeași localitate a fost lovită cu cureaua în zona coapsei, de soțul ei, de 38 de ani.

„La acea dată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia prin orice mod. De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

La data de 15 august, polițiștii de la Secția 2 Rurală Arad au fost sesizați de aceeași femeie că soțul ei a agresat-o fizic – a tras-o de păr, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și palmele -, în timp ce se aflau într-un imobil de pe raza localității, încălcând astfel ordinul de protecție emis de polițiști cu o zi înainte. Bărbatul a fost imobilizat și reținut de polițiști pentru 24 de ore și a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 16 august, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au dispus arestarea acestuia pentru 20 de zile, fiind continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.