Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat care a luat o borsetă cu bani dintr-un restaurant din Pecica, prins în Germania

Un bărbat care a luat o borsetă cu bani, în total 13.000 euro şi 3.000 de lei, lăsată de un client într-un restaurant din apropiere de frontiera cu Ungaria, a fost prins de autorităţi în Germania, în urma investigaţiilor făcute, prejudiciul fiind recuperat.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, dispariţia borsetei a fost sesizată pe 11 ianuarie, iar o zi mai târziu a fost prins cel care a luat-o, acesta susţinând că a găsit-o în restaurantul în care luase masa înainte să plece din ţară.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii oraşului Pecica au identificat un bărbat de 48 de ani, din judeţul Prahova, care în 11 ianuarie ar fi găsit în incinta unui restaurant din Pecica, pe spătarul unui scaun, o borsetă în care s-ar fi aflat sumele de 13.000 de euro şi 3.000 de lei. Bărbatul a plecat apoi înspre Germania, fiind depistat pe teritoriul acestei ţări“, a declarat reprezentanta IPJ.

Pe baza imaginilor video surprinse în restaurant şi în afara acestuia, poliţiştii au reuşit să identifice persoana şi maşina, astfel că borseta cu bani a fost recuperată.

Bărbatul este cercetat penal pentru însuşirea bunului găsit.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.