Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit după ce un microbuz a intrat într-un stâlp

Un bărbat a murit şi altul este în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp din beton, pe care l-a rupt, iar apoi s-a răsturnat pe liniile de tramvai din zona centrală a municipiului Arad.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 5.20, pe Bulevardul Revoluţiei, autovehiculul fiind condus de un tânăr de 19 ani, din Curtici.

„Tânărul conducea un microbuz dinspre Piața UTA spre Podgoria, iar în curba din dreptul imobilului cu numărul 2, scara A, de pe Bulevardul Revoluției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe terasamentul liniilor de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp“, a informat IPJ Arad.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a unui bărbat, pasager pe locul din dreapta faţă, a cărui identitate urmează a fi stabilită. Victima a fost transportată la spital, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Circulaţia tramvaielor în centrul municipiului Arad a fost blocată de microbuzul aflat pe şine şi din cauza faptului că liniile de electricitate au fost rupte.

UPDATE

IPJ Arad a anunțat că identificați ocupanții autoturismului implicat în accident.

„Bărbatul care a decedat (conducătorul autoturismului) este un tânăr de 22 de ani din Curtici, iar pasagerul din dreapta față este un tânăr de 19 ani, din același oraș“, a informat IPJ Arad.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.