Ziarul electronic al arădenilor

Trei tineri care au furat din autoturisme, prinși de polițiștii arădeni

Polițiștii au reținut trei tineri care sunt suspectați de comiterea mai multor furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului Arad.

Conform IPJ Arad, la data de 28 aprilie, au fost identificați de polițiștii de la Secția 1 din cartierul Aurel Vlaicu trei tineri, de 17, 25 și 28 de ani, din Arad, bănuiți de comiterea mai multor furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului, în această săptămână.

„Din cercetări a reieșit că, cei trei arădeni ar fi sustras în noaptea de 27/28 aprilie, un laptop dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe strada Poetului. Totodată, doi dintre aceștia, respectiv tânărul de 17 ani, împreună cu cel de 28 de ani, ar mai fi sustras, în noaptea de 26/27 aprilie, șapte truse cu unelte atât electrice, cât și mecanice, dintr-un autoturism parcat și asigurat pe strada Cocorilor.

De asemenea, tânărul de 28 de ani ar mai fi sustras, în noaptea de 27/28 aprilie, dintr-o autoutilitară parcată pe strada Constantin Brâncoveanu un sistem de navigație GPS, iar dintr-o remorcă, parcată pe strada Ilarion Felea, mai multe unelte mecanice și electrice“, se arată într-o informare remisă, vineri, de IPJ Arad.

În cursul zilei de joi, tânărul de 28 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Ceilalți doi tineri sunt cercetați în stare de liberate într-un dosar penal pentru furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 % și restituit părților vătămate.

Polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii stări infracționale, stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.