Ziarul electronic al arădenilor

Trei femei din Arad, infectate cu noul coronavirus, au murit

Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate, numărul total ajungând la 29, a informat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit surse citate, toate persoanele decedate sunt din judeţul Arad, respectiv trei femei în vârstă de 71 de ani, 74 de ani şi, respectiv, 60 de ani.

Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă dimineaţă.

Femeia în vârstă de 71 de ani, din Arad, cunoscută cu diabet zaharat, s-a internat la Spitalul Judeţean, secţia Boli Infecţioase prin Unitatea de Primiri Urgenţe, în data de 25 martie.

Din data de 27 martie a fost transferată în secţia de ATI, unde a decedat în aceeaşi zi. La internare prezenta insuficienţă respiratorie acută. Ancheta epidemiologică este in curs, pentru identificarea expunerii.

Femeia de 74 de ani, din judeţul Arad, a fost internată în data de 18 martie în Clinica de Diabet şi Boli de Nutriţie a SJU Arad. În 25 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat rezultat pozitiv în data de 27 martie.

Din 26 martie a fost transferată în ATI, decesul survenind în aceeaşi zi.

Femeia de 60 de ani, din judeţul Arad, a fost internată în secţia de Boli Infecţioase Arad din data de 25 martie, apoi transferată în ATI in aceeaşi zi.

Recolta pentru COVID-19 a fost făcută în data de 25 martie, iar rezultatul pozitiv a fost confirmat în 26 martie. Decesul a survenit în data de 26 martie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.