Ziarul electronic al arădenilor

Traficul rutier pe drumul Sânmartin – Socodor, închis aproximativ două săptămâni

Traficul rutier pe tronsonul Sânmartin – Socodor va fi închis, începând de luni, 10 octombrie, aproximativ două săptămâni.

Pe acest drum, în această perioadă, au loc lucrări de modernizare la nivelul căii ferate situată la intrarea în localitatea Socodor.

„Lucrările avansează. La ora actuală, echipele lucrează la reabilitarea caii ferate, dar vom permite accesul agricultorilor la terenuri pentru a putea efectua lucrările specifice acestei perioade”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

Acest tronson, în lungime de 11,61 km,  face parte din proiectul de modernizare a drumurilor județene transfrontaliere, alături de centura orașului Curtici și a drumurilor Curtici – Macea – Sânmartin și Socodor – Nădab. Investiția este finanțată din fonduri europene, prin programul transfrontalier INTERREG România-Ungaria.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.