Ziarul electronic al arădenilor

Trafic restricționat pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad

Miercuri, 30 noiembrie 2022, între orele 14.00 – 15.30, circulația va fi restricționată pe Bulevardul Revoluției,  de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“, până la intersecția cu str. N. Grigorescu, în vederea repetiției generale pentru parada de Ziua Națională a României.

Tot miercuri, dar în intervalul orar 15.00 – 17.00, circulația rutieră va fi oprită pe traseul strada Corneliu Coposu – B-dul Revoluției – Teatru – retur, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului ,,Parada portului popular”.

Parada va începe la ora 15.00, iar plecarea va fi din fața Consiliului Județean Arad.

O zi mai târziu, pe 1 Decembrie 2022, între orele 11.00 – 14.30, accesul pe Bulevardul Revoluției va fi restricționat din nou, pe același tronson cuprins între Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ și str. N. Grigorescu, pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentelor omagiale organizate cu prilejul Zilei Naționale a României.

Cu aceeași ocazie, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitarea de interzicere a parcării pe principalul bulevard din municipiu, tronsonul delimitat de strada 1 Decembrie 1918 și Biserica Roșie, între orele 11.00 – 14.30.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primaria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.