Ziarul electronic al arădenilor

TOP 5 vloggeri cunoscuți din lumea jocurilor de noroc pe care să îi urmărești pentru a excela la Poker!

Pentru a evolua, în orice domeniu, este foarte important să te informezi constant, să fii dispus să înveți și să fii suficient de pasionat încât să te inspiri de la cei mai buni din industrie, însă nu doar de la ei.

Este bine să înveți inclusiv din greșelile celor din jur, chiar dacă ei au mai multă sau mai puțină experiență ca tine. Când este vorba de gambling, mediul online îți pune la dispoziție tot felul de materiale, inclusiv video-uri făcute de pasionați și profesioniști.

Indiferent că ești deja membru la un casino online România ori că încă ești în căutarea operatorului potrivit ție, este bine să afli informații despre Poker din cât mai multe surse, chiar și înainte să îl practici. El este unul dintre cele mai vechi jocuri practicate în lume și a avut parte de foarte multe schimbări de-a lungul timpului. Pentru a reuși să îl înțelegi și stăpânești este bine să înveți atât din propriile experiențe, cât și din cele ale altor jucători. Așadar, iată unele dintre cele mai bune exemple de gambleri care își împărtășesc norocul și ghinionul în mediul online, cu cei dornici să învețe de la ei!

Brad Owen

Unul dintre gamblerii din lumea Poker-ului, pe care trebuie să îi urmărești, este chiar Brad Owen. El este unul dintre cei mai cunoscuți jucători care deține și un canal de Youtube.

Cu ajutorul video-urilor sale, Brad reușește să transmită spectatorilor săi sfaturi și experiențe personale. Explică într-un mod clar și la obiect, informațiile fiind sintetizate și ușor de parcurs, iar episoadele sunt bine structurate.

Un aspect pe care urmăritorii săi îl apreciază foarte mult este că Brad răspunde la comentariile sale și, nu în ultimul rând, își rezervă timp pentru a face asta inclusiv în unele videoclipuri, când subiectul este mai complex. Această atenție sporită asupra publicului său l-a ajutat pe gambler să își construiască în online o comunitate solidă care de-abia așteaptă să îi vadă următorul video.

Andrew Neeme

Un vlogger cu intro-uri amuzante și interesante, pline de viață și replici funny pe tot parcursul video-urilor este Andrew Neeme. El este un jucător profesionist de Poker care își împărtășește cu fanii săi majoritatea experiențelor pe care le are în lumea gambling-ului. Chiar dacă este o fire dinamică, în toate vlog-urile, Andrew este clar și are exemple care să-i susțină fiecare idee în parte. Un aspect foarte apreciat de către urmăritorii săi este că în majoritatea video-urilor sale, gambler-ul vorbește deschis despre meciurile și locațiile deosebite în care joacă, rar  aflându-se în tiparul clasic al unui joc de Poker.

De asemenea, are foarte multe filmulețe în care dezbate partidele de Poker pe care le-a avut, explicându-și raționamentul la momentul respectiv și argumentând alegerile sale. În acest fel, materialele de pe canalul său de Youtube nu sunt doar amuzante și atractive vizual, ci și pline de recomandări utile, de lecții despre Poker pe exemple concrete și orice pasionat de acest joc are ce să învețe de la el, indiferent că e amator sau profesionist.

Mariano Poker

Pe canalul de Youtube Mariano vei găsi nenumărate video-uri cu un intro cinematografic, editate profesional și vei fii introdus în “povestea” episodului pe o muzică ce se potrivește perfect cu imaginile.

Odată terminată introducerea în subiect, Mariano și echipa sa îți vor detalia tema vlog-ului clar, cu exemple vizuale și cu un discurs profesional, explicit și clar pronunțat.

Videoclipurile lui te pot fura chiar și pentru câteva ore, timp în care nu te vei plictisi, mai ales când aduce în unele episoade invitați speciali și te ia cu el în călătoriile sale la cele mai mari săli de Poker din lume.

Andrew Lok

Un vlogger pe care trebuie să îl urmărești, mai ales dacă îți place să joci în liga pro este Andrew Lok. El pune accentul pe mind-set și subliniază prin propriul exemplu importanța tehnicii când este vorba de a excela în Poker. Informarea constantă și evoluția ta ca persoană și a ta ca jucător sunt factori decisivi pentru obținerea rezultatelor dorite.

În videoclipurile sale, Andrew este destul de tehnic și are un text bine construit, vorbind clar astfel încât să fie înțeles pe deplin. Chiar dacă în vlogging nu are o experiență vastă, când își intră în rolul de gambler, atitudinea sa se schimbă și începe să își facă apariția dexteritatea și profesionalismul, atribute ce îl fac un exemplu demn de urmat și urmărit online!

Johnnie Vibes

Atunci când vrei să te bucuri de videoclipuri filmate și editate „ca la carte”, când vrei să te relaxezi dar și să înveți ceva, deschide orice vlog Johnnie Vibes. Ele sunt realizate profesional, sunt amuzante și pline de sfaturi practice. Gambler-ul își ia urmăritorii la diversele jocuri de Poker pe care le are, dezbate alegerile pe care le-a făcut și oferă publicului său sfaturi și învățături din propria sa experiență. Cu o voce plăcută și o dicție impecabilă, Johnnie a reușit să își creeze un portofoliu impresionant de videoclipuri pe care fanii le urmăresc ori de câte ori au nevoie de o consiliere în problemele legate de Poker.

Pe canalul său vei regăsi inclusiv câteva filmări din viața sa de zi cu zi, precum călătoriile pe care le are și nu numai.

Concluzie

Fiecare vlogger menționat are material de calitate pe canalul său și ai de învățat de la fiecare în parte. Vizitează-le profilele online și alege-ți persoanele care consideri că se potrivesc cel mai bine stilului tău de a juca, pentru a te inspira și pentru a-ți îmbunătăți tehnicile. Este nevoie de timp și dedicare pentru a te perfecționa, dar și de capacitatea și disponibilitatea de a lucra cu propria persoană pentru a evolua complet, nu doar ca gambler.

Pe lângă jocul propriu-zis există mulți alți factori pe care este bine să îi ai în vedere, precum mind-set-ul, starea de spirit, atenția la detalii, confortul fizic și psihic. Toate aceste amănunte contează atunci când țintești succesul, așa că profită de oportunitățile din online și offline pentru a-ți atinge obiectivele cât mai repede!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.